menu

Productie en uitgifte: Samenvatten

Bekijk ’t zelf

We zetten alle informatie nog even voor je op een rijtje. Als extraatje hebben we wat filmpjes voor je uitgekozen. Ze horen niet bij het examen, maar ze helpen je wel om de inhoud van deze module beter te kunnen onthouden. Leuk én leerzaam. Kijk zelf maar!

Samenvatten

In deze module heb je geleerd:

  • Hoe je werkplek zo effectief mogelijk ingedeeld kan worden.
  • Wat een routing en een goederenstroom met elkaar te maken hebben.
  • Hoe de ontvangst van goederen moet worden geregeld.
  • Welke voorbereidingen je moet treffen voor aanvang van de openingstijd.
  • Waarom het belangrijk is dat je volgens recept gerechten klaarmaakt.
  • Waar je allemaal op moet letten als je locatie open is.
  • Welke serveerregels je toepast in het geval van een receptie of diner.
  • Hoe de vergaderservice in zijn werk gaat.
  • Hoe je ervoor zorgt dat de locatie aan het eind van de dag weer klaar staat voor een nieuwe dag.
  • Welke grondstoffen en apparatuur een belangrijke rol spelen in de contractcatering.