menu

Oriënteer je op concepten en formules

VOLOP IN BEWEGING

Laatst vroeg iemand me of het werk in de contactcatering niet saai wordt. Ik was stomverbaasd. "Saai? Allesbehalve! Op het gebied van lekker en gezond eten en drinken gebeurt juist een heleboel. En dat zie je duidelijk terug op de cateringlocaties. De leukste en meest verrassende concepten en formules worden ontwikkeld. Dat maakt ons werk nog afwisselender en leuker. Om in te blijven spelen op alle ontwikkelingen en de wensen van de gasten, moet je alert blijven. Anders loop je zo achter de feiten aan. Goed om je heen blijven kijken dus.” 

Leermodule

Neem
een kijkje
Hier leer je alles over: 
  • Concepten en formules
  • Verwachtingen van de gast
  • Werken in een formule
  • Een formule leiden
  • Factoren voor succes
De gast vraagt om een constante (hoge) kwaliteit. Logisch natuurlijk. Anderzijds wil de gast ook verrast worden. Een cateringorganisatie moet dus goed nadenken op welke manier hij dit voor elkaar krijgt. Het vertrekpunt is een verrassend concept. Als zo'n concept op meerdere locaties wordt ingezet, wordt dit een formule genoemd. Ga je mee, dan kijken we hoe het werkt.