menu

Sturingsinfo

Hoe weet je nu of jouw locatie er financieel goed bij staat? Simpel. Je raadpleegt informatie over omzet en kosten. Je checkt het rooster en bekijkt de registratie van de gewerkte uren. Kijk je jouw pakbonnen na? Voorraadadministratie in orde? Dan zit het vast wel goed. Of... toch nog niet helemaal? Wie slim is, zet kengetallen in als sturingsinstrument. Als jij naar je werk rijdt met de auto, check je toch ook je snelheid?
Chantal werkt op een middelgrote locatie en geeft leiding aan een team van zes cateringmedewerkers.
Alles over
cijfers en kengetallen
± 30 minuten
Informatief

Ken jij je budgetten? Weet jij precies welke consequenties de contractvorm heeft voor het prijsbeleid op jouw locatie? Weet jij waarom hetzelfde product op een andere locatie een andere prijs kan hebben? Kun jij inkopen zonder nadelige gevolgen voor de kwaliteit? Het antwoord op deze vragen krijg je bij deze module. Let op de kwaliteit en houd je hand op de knip!

C
Cijfers, cijfers en nog eens cijfers. Heel belangrijk voor het inzicht in de bedrijfsvoering van jouw locatie. Maar hoe kan je jouw cijfers vergelijken met de cijfers van een andere locatie? Daarvoor zijn een aantal kengetallen bepaald. Met deze kengetallen kan je kijken of jij met je locatie binnen de richtlijnen zit en of je dus ergens snel moet bijsturen.