menu

Over de functie

Leuk dat je meer wilt weten over de functie van ‘beheerder’ in de contractcatering! Wil je elke dag wat anders? Vind je uitdagingen leuk? Kun je goed met mensen omgaan? Dan is deze functie misschien wel wat voor jou. In deze leermodule ontdek je welke taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden bij de functie horen. En op welke manier je met je persoonlijke vaardigheden het verschil kunt maken.
Chantal werkt op een middelgrote locatie en geeft leiding aan een team van zes cateringmedewerkers.
IETS
VOOR JOU?
± 25 minuten
Informatief

Welkom bij misschien wel de afwisselendste baan in de contractcatering! De contractuele afspraken en kaders van kosten zijn de basis. Je overlegt met de opdrachtgever t.a.v. de dienstverlening in het algemeen, wensen, bijzonderheden e.d. Moet er iets bijzonders gebeuren? Jij leidt het overleg en neemt het initiatief tot calculatie of offerte. Je plant, bewaakt en controleert de belangrijkste processen op een locatie zoals de inkoop, de personeelsbezetting, de verkoopacties en natuurlijk de kwaliteit. Zijn er problemen? Dan los je die op. Enne... heb je in de gaten dat tijdens al die werkaamheden het bedrijfsrestaurant gewoon door draait? Voor een echte duizendpoot met een groot hart voor mensen is deze functie top!

D
Duizendpoot m/v gezocht!
Is een cateringbeheerder een alleskunner? Het schaap met vijf poten? De functie is in elk geval heel veelzijdig. Mensenwerk is gelukkig nog altijd het belangrijkst. In deze module leer je er alles over.