menu

Op en top voor elkaar

Krijg jij het voor elkaar om dag in dag uit constante kwaliteit te leveren? Terwijl grondstoffen van nature nu eenmaal telkens van kwaliteit verschillen? Beheers jij door vinklijsten in te vullen of... Laat jij het werkoverleg voor je werken? Deze en meer onderwerpen vind je in deze module. Succes!
Chantal werkt op een middelgrote locatie en geeft leiding aan een team van zes cateringmedewerkers.
Op en top
voor elkaar
± 15 minuten
Informatief

Gasten moeten kunnen rekenen op een constante kwaliteit. Dat lukt meestal prima, maar het is hard werken. Er zijn regels en procedures die toegepast moeten worden, bijvoorbeeld op het gebied van voedselveiligheid. De beleving van kwaliteit heeft ook met verwachtingen te maken. Zo moeten de gasten goed geïnformeerd zijn over de herkomst en samenstelling van onze producten. Over informatie gesproken: er is een warenwetregeling over allergeneninformatie. Dit betekent niet alleen dat je moet weten welke veertien allergenen bij de informatieplicht horen, maar ook op welke manier de gast hierover op jouw locatie geïnformeerd moet worden. 

V
Verduurzaming een trend? Nou, nee hoor. Verduurzaming is een blijvertje. Cateraars werken op allerlei gebieden samen om een verantwoorde voedselketen van boer naar bord te kunnen realiseren. Zo wordt er niet alleen duurzaam en efficiënt ingekocht, maar ook de producten zelf zijn in toenemende mate geproduceerd met aandacht voor mens en milieu. In deze module leer je daar alles over.