menu

Mensenwerk

Hoe zit dat nou precies met een dienstrooster? Wat mag wel en wat mag niet? Is er een CAO van toepassing? Hoe verdeel je de taken onder medewerkers? Hebben medewerkers invloed of niet? En hoe kom je aan goede medewerkers? Wie deze vragen wil beantwoorden, doet er goed aan een kijkje te nemen in deze module. Succes!
Chantal werkt op een middelgrote locatie en geeft leiding aan een team van zes cateringmedewerkers.
Ik wens je
veel personeel
± 30 minuten
Informatief

Nou zeg, dat klinkt onaardig! Maar al te vaak er zit een kern van waarheid in. Medewerkers presteren beter als ze aandacht krijgen. Als ze serieus genomen worden. Als hun leidinggevende laat merken dat ze welkom zijn. En zichzelf kunnen zijn. Hoe je dat precies moet doen, leer je niet alleen uit een boekje. Het is vooral een kwestie van ervaring opdoen. Van vallen en opstaan. Bekijk deze module en haal het allerbeste uit je medewerkers!

C
Ook jij kunt vraagbaak zijn!
De contractcatering beschikt over een eigen cao met afspraken die voor alle bedrijven in de sector gelden. Medewerkers kunnen jou benaderen met vragen over hun rechten en plichten. Bij het maken van een rooster zul je zelf de afspraken op het gebied van arbeidsduur en overwerk toepassen.