menu

Communicatie

Catering zonder communicatie? Onmogelijk. Er wordt de hele dag gecommuniceerd met gasten, collega’s, leveranciers en de opdrachtgever. Vergeet niet dat er ook schriftelijk wordt gecommuniceerd: er worden controlelijsten gebruikt, bestellingen genoteerd en e-mails verstuurd.
Op Laura’s locatie worden afspraken met de opdrachtgever altijd schriftelijk vastgelegd, bijvoorbeeld in partysheets. Memo’s voor collega’s worden digitaal verstuurd.
Oh?
een klacht
15
Anderen vonden deze module mild

In deze module leer je over de achtergronden van communicatie. Communiceren is een vak en dat kun je leren. Je vindt het logisch dat je leert hoe je een broodje belegt of hoe je ingangscontrole uitvoert. Het moet ook vanzelfsprekend worden dat je weet hoe je professioneel met je gasten praat of hoe je een zakelijk telefoongesprek voert.

F
Feedback als cadeautje
Je kunt feedback als een cadeautje zien: een cadeau kan mooi of lelijk zijn, gewenst of ongewenst, je zet het op de vensterbank of gooit het misschien wel weg, máár ... je waardeert het feit dat iemand de moeite heeft genomen om een cadeautje mee te brengen!