menu

Neem een kijkje

Kom je op mijn locatie, dan valt je meteen de kleurrijke en natuurlijke uitstraling op. En dat is niet zomaar. Onze opdrachtgever vindt vitaliteit belangrijk. Dat begrip komt terug in vrijwel alles wat het bedrijf doet. Daarom is er gekozen voor een versformule, met veel aandacht voor gezonde voeding van biologische oorsprong. En... dat mag best gezien worden. Hier geen plastic fantastic, maar natuurlijke materialen. Handgeschreven signing. Kom je snel eens kijken?
Chantal werkt op een middelgrote locatie en geeft leiding aan een team van zes cateringmedewerkers.
Alles over
concepten en formules
± 15 minuten
Informatief

Het ene bedrijfsrestaurant is het andere niet. Logisch toch? Zoveel mensen, zoveel wensen. Cateringbedrijven ontwikkelen concepten en implementeren formules om de gast en opdrachtgever beter van dienst te kunnen zijn. Het draait allesmaal om verwachtingen. Zo wil een gast duidelijkheid over het assortiment. En verwacht de opdrachtgever een consistente lijn in de uitstraling van zijn restaurant. Cateraars leggen de richtlijnen van een formule vast, zodat je niet hoeft te raden wat wel en wat niet kan. Van een beheerder wordt verwacht dat een formule nauwgezet wordt gevolgd. Wil jij weten hoe het zit?

C
Duidelijkheid
Cateraars ontwikkelen concepten en formules om op een efficiënte manier een constante kwaliteit te kunnen bieden aan hun opdrachtgevers. Een concept is een interessant samenspel van assortiment, inkoop, uitstraling, signing en... gedrag. In deze module leer je hier alles over.