menu

Risico's en gevaren

Via de catering kunnen ongewenste personen of verboden voorwerpen aan boord komen. We moeten er alles aan doen om dit te voorkomen. Waar moet je tijdens het werk op letten? Wat als je een ongewenste situatie tegenkomt? Het antwoord op deze vragen krijg in in deze module.
Michel geeft de training Medewerker LVL bij een inflight cateraar op Schiphol
Verdacht
of juist niet?
± 15 minuten
verplichte module

Werk jij bij een inflight cateraar? Zorg jij dat de passagiers aan boord kunnen genieten van een veilige maaltijd? Dan is de opleiding tot Medewerker vluchtbenodigdheden verplicht.

Let op! Om deze online opleiding te doen, moet je inloggen. Dat gaat via de werkgever. Deze opleiding wordt verzorgd door een beperkt aantal organisaties.

3
Module 3 van 4
Vliegen is in principe veilig. En dat moet veilig blijven. Medewerkers in de inflight catering letten goed op hun omgeving. Ook tijdens het werk. Heb je de opleiding behaald? Toch moet je elk jaar een toets doen. Zo blijft je diploma geldig en kun je veilig blijven werken.