menu

Oriënteer je op kwaliteit, hygiëne en veiligheid

GOED GEREGELD!

Veel regeltjes? Ja, dat klopt. Maar die regels zijn er niet voor niets. Kijk maar eens verder. Het gaat vooral om zorg: zorg voor goede kwaliteit, voor veilig voedsel, voor een veilige omgeving én zorg voor jezelf en je collega’s. Ik ben blij dat die regels er zijn om mij te helpen de zorg te geven die mijn gasten, collega’s en ik verdienen!

Oriënteren

Kwaliteit,
hygiëne en veiligheid
Hier leer je alles over: 
  • Kwaliteit leveren
  • Hygiëne
  • Micro-organismen
  • Veilig voedsel
  • Zorg voor veiligheid
Om kwaliteit te leveren, moet je eerst weten wat goede kwaliteit is. En wie bepaalt dat? En hoe zorgen we ervoor dat we die goede kwaliteit niet alleen vandaag, maar ook morgen, overmorgen en volgend jaar leveren? Goede hygiëne en een veilige omgeving helpen je om kwaliteit te leveren. Wanneer een gast ziek wordt van eten dat hij bij jouw locatie heeft gekocht, dan kun je wel door de grond zakken van schaamte. Of wanneer je collega uitglijdt omdat jij soep gemorst hebt… In deze module leer je hoe je zulke en andere vervelende zaken kunt voorkomen en kwaliteit kunt leveren. Belangrijk werk dus!