menu

Oriënteer je op je mensen

HEB JIJ GOUD IN HANDEN?

We kennen allemaal de verhalen van collega’s die vroeger hun eerste werkweken doorbrachten in de spoelkeuken. Gelukkig is dat tegenwoordig veel beter geregeld, toch? Een beheerder stelt inwerkplannen op, zet begeleidingsinstrumenten in en kan rekenen op de de afdeling personeelszaken voor ondersteuning op afroep.

Leermodule

Mensen
werk
Hier leer je alles over: 
  • De arbeidsmarkt
  • Verloop in het personeelsbestand
  • Duurzame inzetbaarheid
  • Ziekteverzuim
  • De cao
  • Werkroosters en planningen
  • Flexkrachten
  • Stagiaires
  • Het inwerken van nieuwe collega’s
Ervoor zorgen dat medewerkers een goede start maken in de catering én nog lekker lang met plezier in de catering blijven werken; daar draait het allemaal om. In deze module leer je alles over het begeleiden van je collega’s en de regels en afspraken die daarbij een rol spelen. Want een goede collega is goud waard. Laten we ervoor zorgen dat je goed weet hoe je met zulke kostbare kwaliteiten moet omgaan. Aan de slag dus!